آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی
صفحه اصلی وبلاگ گیم مگ تکاف آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی

آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی

با توجه به افزایش محبوبیت بازی‌های ویدیویی و رشد تکنولوژی، پلتفرم‌های توزیع دیجیتال آنلاین به یکی از روش‌های اصلی خرید بازی‌ها تبدیل شده‌اند. این پلتفرم‌ها به گیمرها امکانات و مزایای زیادی ارائه می‌دهند. با تکاف‌مگ همراه باشید تا با برخی از معروف‌ترین پلتفرم‌های توزیع دیجیتال آنلاین آشنا شوید.

ایکس‌باکس گیم‌پس (Xbox Game Pass)

آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی

ایکس‌باکس گیم‌پس مانند پلی‌استیشن‌پلاس یکی از پیشروترین سرویس‌های اشتراکی بازی‌های دیجیتالی است که توسط شرکت مایکروسافت راه‌اندازی شده است. این پلتفرم به شما اجازه می‌دهد تا با پرداخت هزینه‌ ماهانه، به بیش از صدها بازی مختلف دسترسی پیدا کنید.

ایکس‌باکس گیم‌پس در 3 پلن مختلف زیر عرضه می‌شود:

  • گیم‌پس کنسول (Game Pass for Console)
  • گیم‌پس کامپیوتر (Game Pass for PC)
  • گیم‌پس آلتیمیت (Game Pass Ultimate)

لازم به ذکر است که کاربران گیم‌پس‌آلتیمیت از دسترسی به خدمات ابری ایکس‌باکس (XCloud) هم بهره‌مند می‌شوند که به‌وسیله آن می‌توانید بازی‌ها را روی دستگاه‌های مختلف، استریم کنید. البته، گیم‌پس به‌عنوان یکی از بهترین پلتفرم‌های بازی، در حال حاضر بیش از 400 بازی دارد که این بازی‌ها با توجه به پلتفرمی که استفاده می‌کنید، می‌توانند متفاوت باشند.

پلی‌استیشن‌پلاس (Playstation Plus)

پلی‌استیشن‌پلاس یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های اشتراکی برای گیمرهای پلی‌استیشن است که امکانات متنوعی را ارائه می‌دهد. این سرویس توسط شرکت سونی راه‌اندازی شده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا با پرداخت هزینه اشتراک ماهیانه، به مجموعه‌ای بزرگ از بازی‌های پلی‌استیشن دسترسی داشته باشند.

یکی از مهم‌ترین مزایای این پلتفرم، امکان بازی به‌صورت چند نفره و آنلاین است. با تهیه اشتراک این پلتفرم می‌توانید از بازی چندنفره با دوستان خود لذت ببرید. همچنین فضای ذخیره‌سازی ابری در پلی‌استیشن‌پلاس به شما این فرصت را می‌دهد تا به‌طور خودکار بازی‌های خود را در فضای ابری ذخیره کنید و از هر دستگاه دیگری به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

اوریجین (Origin)

آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی

می‌توان گفت اوریجین هم جزو بهترین پلتفرم‌ های بازی‌های رایانه‌ای است که توسط شرکت الکترونیک آرتز (Electronic Arts یا EA) راه‌اندازی شده است و در بین گیمرهای PC محبوبیت زیادی دارد. اوریجین به‌طور خاص بر بازی‌های منتشرشده توسط EA تمرکز دارد و به کاربران این امکان را می‌دهد که بازی‌های معروف این شرکت را خریداری و بازی کنند.

در این پلتفرم هم شاهد سرویس اشتراکی نیستیم و گیمرها برای دسترسی به هر بازی از طریق فروشگاه، ملزم به خرید آن هستند. از مزایای این پلتفرم می‌توان به دسترسی به بازی‌های EA، فضای ذخیره‌سازی ابری و دسترسی به تخفیف‌ها اشاره کرد.

استیم (Steam)

استیم هم یکی دیگر از برجسته‌ترین و بهترین پلتفرم‌‌های بازی است که توسط شرکت Valve توسعه داده شده است و برای گیمرهایی مناسب است که با رایانه شخصی بازی می‌کنند. این پلتفرم هم مانند دو پلتفرم قبلی به شما این امکان را می‌دهد که به هزاران بازی دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را دانلود و بازی کنید.

پلتفرم استیم برخلاف ایکس‌باکس گیم‌پس و پلی‌استیشن، سرویس اشتراکی ندارد. شما برای دسترسی به بازی‌ها می‌توانید پس از ساخت اکانت استیم، با خرید گیفت‌کارت استیم والت، بازی‌های مورد نظرتان را دانلود کنید.

بتل نت (Battle.net)

آشنایی با بهترین پلتفرم های بازی

بتل نت از پلتفرم‌های دیجیتال بسیار محبوب و معتبر برای گیمرهاست که توسط شرکت Activision Blizzard ساخته شده است. از این‌رو کاربران این پلتفرم می‌توانند به بازی‌های تولیدشده توسط این شرکت دسترسی داشته باشند و از امکانات متنوعی بهره‌مند شوند.

دسترسی به بازی‌های انحصاری، امکان چت با دوستان، دسترسی به جدیدترین اخبار شرکت اکتیویژن بلیزارد و دسترسی به تخفیف‌های انحصاری از مزایای این پلتفرم محسوب می‌شوند.

بتل نت از مجموعه‌ای متنوع از بازی‌ها پشتیبانی می‌کند و در حال حاضر، حدود 20 بازی مختلف برای خرید یا دانلود رایگان در بتل نت موجود است. برخی از محبوب‌ترین بازی‌های موجود در این پلتفرم شامل Hearthstone، Overwatch، StarCraft: Remastered و Call of Duty: Mobile می‌شود.

نینتندوشاپ (Nintendo Shop)

شرکت نینتندو همواره به داشتن فضای اختصاصی مشهور بوده است. به‌همین دلیل، برای خرید بازی‌های کنسول‌های نینتندو باید از فروشگاه رسمی آن، یعنی نینتندوشاپ، استفاده کنید. شما می‌توانید بازی‌های انحصاری کنسول‌های نینتندو را از این فروشگاه خریداری و روی دستگاه خود نصب کنید. از مهم‌ترین مزایای نینتندوشاپ به‌عنوان یکی از بهترین پلتفرم‌های بازی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان خرید بازی‌های انحصاری برای کنسول‌های نینتندو
  • دسترسی به سرویس Nintendo Switch Online
  • قابلیت چت‌کردن با سایر گیمرها
  • استفاده از تخفیف‌ها و بازی‌های رایگان نینتندو
  • ذخیره‌سازی ابری بازی‌ها
  • دسترسی به بازی‌های کلاسیک NES

همچنین باید توجه داشت که تعداد زیادی بازی در نینتندوشاپ موجود است که تعداد بازی‌ها به پلتفرم شما بستگی دارد. به‌عنوان مثال، در حال حاضر 434 بازی انحصاری برای کنسول نینتندو 3DS در این فروشگاه وجود دارد. در صورتی که کنسول Nintendo Switch دارید، می‌توانید به هزاران بازی در این فروشگاه دسترسی پیدا کنید.

نگاهی نهایی به دنیای پلتفرم‌های بازی

در این مطلب از مجله تکاف شما را با انواع پلتفرم‌های بازی آشنا کردیم. با اطلاعات ارائه‌شده، می‌توانید بهترین پلتفرم‌های بازی را انتخاب و بازی‌های مورد علاقه خود را به‌راحتی دانلود کنید. با استفاده از بهترین پلتفرم‌ها می‌توانید به دنیایی از بازی‌ها دسترسی داشته باشید، تجربه متفاوتی رقم بزنید و از بازی‌کردن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *