آشنایی با انواع کیس

آشنایی با انواع کیس

تعداد زیادی از افرادی که در حال حاضر پشت میز خود نشسته‌‌اند، ممکن است با لپ تاپ‌ خود وارد این سایت شده باشند. تعداد کثیری از شما هم ممکن است در گوشی‌ موبایل خود در حال خواندن این مقاله باشید. و تنها تعداد اندکی از شما با کامپیوتر‌ خود به سایت ما سر زده‌اید. در طول زمان لپ تاپ‌ها، آیپد‌ها و گوشی‌های موبایل جای کامپیوتر‌ها را گرفتند. شاید بتوان گفت امروزه محبوبیت لپ تاپ‌ها بیشتر از PC ها شده است. اما باید در نظر داشت که محبوبیت کیس‌ها میان افرادی از جمله طراحان گرافیک حرفه‌ای و گیمرها بیشتر هم شده است. اکثر ما بیشتر، نام کیس‌های گیمینگ به گوشمان خورده اما کیس‌ها از انواع گوناگونی برخوردار هستند. 

همراه تکاف مگ باشید تا شما را با انواع کیس‌ آشنا کنیم.

1-کیس گیمینگ

آشنایی با انواع کیس

کیس‌های گیمینگ تمامی لوازم و قطعات مورد نیاز برای انواع بازی‌ها را درون محفظه خود جای داده‌اند. این کیس‌ها به گونه‌ای تولید شده‌اند که نیازی به افزودن قطعات دیگر برای بالا بردن کیفیت سیستم نباشد. در ساخت کیس‌های گیمینگ از اجزایی مانند CPU، هارد، مادربرد، فن و غیره.. از بهتریین و با کیفیت‌ترین برندها و مدل‌های دنیا استفاده شده است. عمر طولانی و ابعاد متفاوت از ویژگی‌های کیس‌های گیمینگ می‌باشد. از طرفی محفظه این نوع کیس‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که تهویه درون آن‌ها به درستی انجام شود، همین مورد سبب طولانی‌تر شدن عمر کیس‌های گیمینگ شده است. ابعاد این دستگاه‌ها بسیار متفاوت است و بسته به سلیقه‌تان می‌توانید آن‌ها را در اندازه‌های مختلف تهیه نمایید. به صورت کلی شما در خرید کیس‌های گیمینگ با محدودیت خاصی مواجه نخواهید شد.

2-کیس اسلیم لاین

آشنایی با انواع کیس

با پیشرفت تکنولوژی، دستگاه‌ها چهره‌های جدیدی به خود گرفتند. توجه اکثر مردم به مرور زمان سمت دستگاه‌های هرچه کوچک تر جلب شد. کیس‌های اسلیم لاین جزو دسته دستگاه‌هایی هستند که همگام با تکنولوژی امروز، توسعه یافته‌اند. از زمانی که کمپانی‌ها تصمیم به بستن خط تولید کیس‌های 5.25 اینچی گرفتند، کیس‌های اسلیم لاین وارد عرصه رقابت در بازارها شدند. برخلاف زیبایی چشمگیر این دستگاه‌ آنچنان استانداردی در تولید آن به کار گرفته نشده است. این کیس به علت طراحی بدنه بسیار باریک، سیستم چندان استانداردی نیست. به دلیل فضای باریک و کوچک بدنه، تهویه در این سیستم‌ها به خوبی انجام نمی‌شود. داخل این کیس‌ها قطعات در فضای تنگی روی هم تلنبار شده‌اند که کار تهویه را  دشوار می‌کند. به این دلایل کیس اسلیم لاین از کیس‌های محبوب بازار محسوب نمی‌شود.

3-کیس SFF

کیس SFF مخفف کلمه Small Form Factor است. بدنه بسیار کوچک و خوش دست از ویژگی‌های بارز این مدل کیس می‌باشد. سایز این سیستم تقریبا به اندازه یک جعبه کوچک است به همین علت هم به راحتی می‌توانید آن را با خود حمل کنید. یکی از جذابیت‌های این کیس پنهان کردن آن از دید هاست. شما می‌توانید با نصب کیس SFF پشت مانیتور خود به خوبی آن را از دیدها پنهان کنید. کیس‌های SFF تمامی قابلیت‌های یک تبلت را در سطوح بالاتر و با کیفیت‌تر دارند.

4-کیس محفظه دوگانه

آشنایی با انواع کیس

کیس‌های محفظه دو گانه از دسته کیس‌های ابر برج هستند. این دستگاه‌ها دو طرفه می‌باشند. یک سمت آن‌ها باز و قطعات آن از بیرون قابل دیدن هستند و سمت دیگر به دلیل قرار گرفتن کابل‌ها به طور کامل پوشانده شده است. کیس‌های محفظه دو گانه جزو کیس‌های جذاب بازار به حساب می‌آید. اگر به ظاهر سیستم خود اهمیت می‌دهید این کیس گزینه مناسبی خواهد بود.

5-کیس ابر برج

آشنایی با انواع کیس

بزرگ‌ترین کیسی که در بازار موجود است، همین مدل کیس می‌باشد. این سیستم، ظرفیت قرار دادن دو مادر برد و چندین منبع تغذیه و هارد را دارد. خواهان بیشتر این کیس‌ها، شرکت‌هایی هستند که تمایل به خرید سرور ندارند و می‌خواهند از این ابر سیستم‌ها به عنوان سرور بهره ببرند. از دیگر مشتریان کیس ابر برج باید به هکرها و امنیت کاران اشاره داشت. برند کورسیر یکی از برندهای مطرح در زمینه ساخت کیس‌های ابر برج می‌باشد.

6-کیس برج کامل

آشنایی با انواع کیس

تنها تفاوت کیس‌های فول تاور با کیس‌های ابر برج در ابعاد آن‌ها است. ابعاد این کیس 53×63 سانتی متر است. برای قرار دادن یک مادربرد بزرگ و یکی دو جین هارد در محفظه‌های این سیستم به اندازه کافی جا هست. مشتریان کیس برج کامل افرادی هستند که می‌خواهند یک سرور کوچک در گوشه اتاق خود داشته باشند.

7-کیس برج میانی

کیس مید تاور در گذشته به عنوان رایانه‌های رومیزی استفاده می‌شد. بازه ارتفاع این کیس‌ها  43 تا 50 سانتی متر است. با آمدن تلفن‌های رومیزی، کیس‌های برج میانی تغییر کاربری دادند و در دسته کیس‌های بزرگ قرار گرفتند. افرادی که قصد ارتقای سیستم خود را دارند این مدل کیس انتخاب خوبی است.

8-کیس برج کوچک

آشنایی با انواع کیس

این کیس در دسته کیس‌هایی با ارتفاع معمولی قرار می‌گیرد و ارتفاع آن از 33 سانتی متر تا 40 سانتی متر متغیر می‌باشد. این کیس به دلیل بذنه کوچک فضای زیادی برای اضافه کردن قطعات ندارد به همین علت اگر به دنبال ارتقای سیستم خود هستید این کیس‌های مینی پیشنهاد خوبی نیستند.

9-کیس SRC

کیس SRC مخفف Server Rack Chassis، در واقع همان شاسی رک سرور است. شاسی رک سرور درون محفظه کامل سرور قرار می‌گیرد. بیشتر رک‌ها تا 48 سانتی متر ارتفاع دارند. یک واحد سرور استاندارد 1.75 اینچ (معادل 44.5 میلی متر است) است.

10-کیس نیمکتی

کیس نیمکتی استفاده آنچنانی میان ما ندارد. این مدل کیس معمولا برای آزمایش و عیب یابی توسط متخصصان فناوری استفاده می‌شود.

11-سینما خانگی

سینماهای خانگی از رده کیس‌ها محسوب می‌شوند. اندازه این سیستم‌ها که به اختصار به آن‌ها HTPC می‌گویند از کیس‌های کوچک تا برج‌های میانی متغیر است. تفاوت این کیس با سایر سیستم‌ها، تنها در طراحی آن است که یک سینما خانگی را از یک کیس خانگی متمایز می‌کند.

جمع بندی

همانطور که در این مقاله مشاهده فرمودید، کیس‌ها انواع بسیار گوناگونی دارند. هر کدام از کیس‌هایی که نامش را در مقاله آوردیم، مختص یک کار خاص می‌باشد. در نتیجه قبل از خرید یک کیس حتما از دسته بندی آن مطلع شوید تا بتوانید از تمامی کاربرد‌های آن به درستی استفاده کنید. اگر قصد ارتقا سیستم خود را دارید خیلی مهم است که از انواع کیس‌های ابر برج، برج کامل و میانی استفاده کنید. اگر هم که گیمر هستید به سراغ دسته بندی کیس‌های گیمینگ بروید که نیاز به ارتقا مجدد سیستم در آینده نداشته باشید.

3 دیدگاه در “آشنایی با انواع کیس

  1. سید حسین گفت:

    کیس اسلیم لاین خیلی زیباست

  2. سید حسین گفت:

    عالی بود مقاله

  3. سید حسین گفت:

    کیس فقط گیمینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *