راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد
صفحه اصلی وبلاگ گیم مگ تکاف ترفندها + آموزش راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

یکی از مهم‌ترین لوازم جانبی کامپیوتر بی‌شک کیبورد است. کیبوردها انواع مختلفی دارند که براساس رنگ، کیفیت، نوع ساخت و کلیدهای میانبر به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. انتخاب یک کیبورد مناسب مخصوص فعالیتتان از موارد ضروری است که هر کسی به آن اهمیت نمی‌دهد. این اهمیت زمانی خود را نشان خواهد داد که در حال گیم بازی کردن و کارهای تایپ روزمره‌تان باشید.

قطعا اگر به یک تایپیست کیبورد یک گیمر را بدهید انگشتانش به مرور زمان خسته می‌شوند، همانطور که اگر به یک گیمر کیبورد مخصوص تایپ را بدهید نمی‌تواند در بازی‌های کامپیوتری خود به درستی عمل کند. با تمامی این توصیفات فکر می‌کنم تا به اینجای کار به اهمیت کیبوردها پی برده باشید. در مقاله امروز قصد داریم تا راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد شما باشیم.

با تکاف مگ همراه شوید

نگاهی جامع به کیبوردها

اگر بخواهیم به صورت کلی در رابطه با کیبوردها صحبت کنیم باید بگوییم که کیبوردهای کامپیوتر دارای 102 تا 104 کلید می‌باشند. این تعداد کلید یک استاندارد جهانی برای کیبوردها به حساب می‌آید. در برخی کیبوردها قسمت ماشین حساب که همان قسمت راست کیبورد است وجود ندارد. که همین مورد سبب کاهش تعداد دکمه‌های کیبوردها می‌شود. به صورت کلی کیبوردها به 7 دسته‌بندی اصلی تقسیم می‌شوند. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا با تمامی این کیبوردها آشنا شوید.

1- کیبورد گیمینگ

قیمت: بیشتر از میانگین قیمتی دیگر انواع کیبوردها

بزرگترین تولیدکنندگان: بلادی، ام اس ای، ایسوس و غیره..

اینجا فروشگاه گیمینگ تکاف است. پس بی‌شک مقاله خود را با کیبورد گیمینگ آغاز می‌کنیم؛ یکی از پرطرفدارترین کیبوردهای تکاف و جهان. این کیبورد در لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد امروز ما جایگاه اول را به خود اختصاص داده است. از آنجایی که تمامی لوازم گیمرها تخصصی می‌باشد، پس قطعا یک کیبورد گیمینگ مناسب، باید به گیمرهای عزیز اختصاص داد.

در ساخت این محصولات از بهترین متریال ممکن استفاده شده است. به علت فشارهای سنگین و تعداد دفعات زیاد فشردن کلیدها نباید انتظاری غیر از این هم داشت. همچنین به دلیل خط فروش قدرتمند کمپانی‌های لوازم جانبی کامپیوتر، از بهترین‌ مواد اولیه در ساخت وسایل گیمینگ استفاده می‌شود. در ساخت کلیدهای پر مصرف کیبوردهای گیمینگ از جمله کلیدهای نمایش جهت‌ها و دکمه‌های A ، S ، D و W از سیلیکون مقاوم استفاده شده است.

سیلیکون مقاوم به محصولات گیمینگ این اجازه را می‌دهد تا علاوه بر کیفیت بالا، عمر بیشتری را به محصولات بدهند. همچنین تکنولوژی استفاده شده در کلیدهای کیبوردهای گیمینگ، تکنولوژی کلیدهای مکانیکی است. دقت و حساسیت فوق العاده این محصولات از دیگر ویژگی‌های حائز اهمیت کیبورد گیمینگ می‌باشند.

راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

2- کیبورد تایپینگ (Office)

بزرگترین تولیدکنندگان:  فراسو ، ای فورتک و لاجیتک

دومین موردی که در لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد قرار می‌گیرد، کیبوردهای آفیس هستند. همانطور که از نامش هم پیداست این کیبورد مخصوص کارهای تایپی و اداری است. به علت استفاده بیش از اندازه تایپیست‌ها از کلیدهای کیبورد؛ در ساخت این محصولات باید از دکمه‌های بسیار نرم و بی‌صدا استفاده شده باشد. دقیقا ویژگی متضاد کیبورد‌های گیمینگ. یکی از بهترین ویژگی‌های کیبوردهای office استاندارد وجود استراحتگاه دست در پایین کیبورد است. این ویژگی باعث راحت بودن دست تایپیست در طولانی مدت می‌شود. از دیگر ویژگی‌های این کیبوردها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

دارای دکمه‌های میانبر به علت راحتی کاربر

دارای سایزهای بزرگتر به علت استراحتگاه دست

راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

3- کیبورد استاندارد

سومین مورد از لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد را به این نوع کیبورد اختصاص می‌دهیم. 

دارای کلیدهای استاندارد

استفاده از طرح‌بندی QWERTY

ابعاد تقریبی در حدود 19 میلی‌متر

ساده‌ترین نوع کیبورد

ساخته شده در ابعاد مختلف

استفاده برای امور روزانه

ساده‌ترین نوع کیبورد در بازار

4- کیبورد مولتی مدیا

کیبورد مولتی مدیا یکی از پرکاربردترین کیبوردهای  لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد است. این کیبوردها بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که علاقه به مشاهده فیلم و پخش چند رسانه‌ای دارند. این محصول شامل تعداد بسیار زیادی کلید میانبر است که بیننده بتواند به راحتی در هنگام مشاهده فیلم خود، به بخش مولتی مدیا دسترسی داشته باشد. کلیدهای میانبر استفاده شده در این محصول شامل دکمه مکث، توقف، اجرا، پرش به ترک قبل و بعد و تنظیم صدا می‌باشد. 

راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

5- کیبورد چند منظوره

اگر به دنبال یک کیبورد همه فن حریف هستید پس کیبورد چند منظوره انتخاب هوشمندانه‌ای خواهد بود. یکی دیگر از پر فروش‌ترین کیبوردهای بازار که در لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد قرار گرفته است، این نوع می‌باشد. این کیبورد برای تمامی امور روزانه شما مناسب است از تایپ و وب گردی گرفته تا پخش چند رسانه‌ای و بازی کردن. ناگفته نماند که اگر به کلیدهای پر سر و صدا علاقه دارید، کیبورد چند منظوره برای شما ساخته شده است.

6- کیبورد لپ تاپی

یکی از پرطرفدارترین کیبوردهای بازار، کیبوردهای نرم و کوچک لپ تاپی است. کلیدهای این کیبورد کم ارتفاع و کوچک هستند و فاصله کم آن‌ها از یکدیگر کار تایپ را برای شما آسان‌تر خواهد کرد. یک مدل از کیبوردهای لپ تاپی به نام کیبورد جزیره‌ای و یا chiclet Keyboard در بازار تولید شده که به داشتن فاصله منظم بین کلیدها معروف شده است.

7- کیبورد ماشین حسابی

یکی از کم استفاده‌ترین کیبوردهای بازار که در لیست راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد قرار گرفته است، کیبوردهای numeric است. البته این محصول در کنار یک کیبورد اصلی استفاده می‌شود و به تنهایی کاربرد آنچنانی ندارد. از مصرف‌کنندگان کیبوردهای ماشین حسابی باید به حسابداران و افراد بازاری که دائما با حساب و کتاب سر و کار دارند، اشاره داشت.

یکی از دلایلی که این کیبوردها کمتر استفاده می‌شوند، وجود کلیدهای ماشین حساب در کیبوردهای اصلی است. تنها در موارد خیلی کم مانند کیبورد لپ تاپ‌های 14 اینچی و کوچکتر که ماشین حساب ندارند، کیبورد ماشین حسابی نیاز افراد را برآورده می‌کند.

راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

7 دیدگاه در “راهنمای آشنایی کامل با انواع کیبورد

  1. Thunder گفت:

    چند ساله مکانیکال redragon دارم راضیم

  2. Amir گفت:

    کلا منم که با کیبور مکانیکال حال میکنم!؟

  3. سید حسین گفت:

    یه نوع کیبورد دیگه هم هست بجای اینکه روش نوشته باشه پایینش نوشته شده حروف مثل Aula F87 pro

    1. رضا شمس گفت:

      اره خیلی جالب هستش

  4. سید حسین گفت:

    فک کنم به این نوع کیبورد ها کی پد میگن مطمئن نیستم

  5. سید حسین گفت:

    یه سری کیبورد ها هست نصفه هستند فقط برای بازی هست مثل کیبورد مخصوص بازی کی اسنیک مدل G92

  6. سید حسین گفت:

    فقط گیمینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *