مانیتورهای خمیده

3 پیشنهاد برای خرید مانیتور خمیده

با رواج بازارهای مالی از جمله فارکس و ارزهای دیجیتال، مانیتورهای خمیده خواهان بیشتری پیدا کرده‌اند. در واقع جرقه همه گیر شدن این مانیتورها از همین بازارهای مالی بود. اما نباید از محبوبیت این دسته از محصولات میان گیمرها غافل شوید. مانیتورهای خمیده یا منحنی از جدیدترین تکنولوژ‌های روز استفاده می‌کنند و از هر محصول دیگر در بازار از کیفیت بالاتری برخوردار هستند. از میان تمامی مانیتورهایی که در بازار وجود دارد؛ مانند مدل‌های تخت، خمیده و شفاف، این محصول طرفداران بیشتری پیدا کرده است. امروز قرار است 3 پیشنهاد برای خرید مانیتور خمیده بدهیم. 

با تکاف مگ همراه شوید

چرا باید از مانیتور خمیده استفاده کنید؟

این همه شور و اشتیاق و فروش بیش از اندازه تولیدکنندگان مانیتورهای منحنی بی دلیل نیست. هرچه صفحه شما بزرگ‌تر باشد، فشار کمتری به چشمانتان وارد می‌شود. مانیتورهای خمیده به دلیل بزرگ بودن صفحه نمایش، این امکان را برای شما در نظر گرفته‌اند. در نتیجه فرقی نمی‌کند شغل شما چیست، این محصول برای افرادی که تعداد ساعت‌های زیادی پشت سیستم می‌نشینند و به ال سی دی زل می‌زنند، بسیار مناسب است.

1- مانیتور گیمینگ BenQ EX3210R

به دنبال یک بازی واقع گرایانه هستید؟ یا تعداد بازی‌های شبیه سازی‌تان سر به فلک کشیده و می‌خواهید حس واقعیت را به شما القا کند؟ اگر پاسخ شما به دو سوال بالا “بله” است، شما نیاز به مانیتور گیمینگ منحنی BenQ EX3210R دارید. این محصول قدرت انتقال ۱۶.۷ میلیون رنگ را دارد. نرخ به روز رسانی آن 165 هرتز بوده که یک تصویر واضح و سریع را به چشمانتان می‌رساند. این مانیتور منحنی 32 اینچ با انحنای 1000R در بازار عرضه شده است.

مشخصات:

  • زمان پاسخگویی: یک میلی ثانیه MPRT
  • رزولوشن QHD
  • پنل VN
  • فناوری HDRi
مانیتورهای خمیده

2- مانیتور گیمینگ 27 اینچ MSI g273cq

ویژگی‌ها و قابلیت‌های برجسته این محصول، آن را به یکی از پر فروش‌ترین مانیتورهای منحنی تبدیل کرده است. وضوح تصویر آن 2560×1440 و نرخ به روز رسانی این مانیتور، 170 هرتز می‌‎باشد. یکی از ویژگی‌های پرطرفدار آن، دید در شب است. این قابلیت به کاربران اجازه دیدن ریزترین نکات در صفحه را بدون آسیب به چشمانشان می‌دهد. MSI g273cq از HDR پشتیبانی می‌کند و با تنظیم کنتراست و سایه‌ها، هرآنچه داخل ال سی دی وجود دارد را با ریزترین جزئیات به نمایش در می‌آورد.

مشخصات:

  • فناوری HDR Ready
  • حالت کنسول
  • پشتیبانی از 1.07 میلیارد رنگ
  • تکنولوژی‌های محافظت از چشم
مانیتورهای خمیده

3- مانیتور گیمینگ 27 اینچ MSI G27C4X

اگر به دنبال یک محصول منحصر به فرد هستید، مانیتور منحنی 27 اینچ MSI G27C4X، پیشنهاد تکاف به شماست. صفحه نمایش منحنی آن 27 اینچ بوده و میزان خمیدگی آن 1500R است. این محصول با توجه به فناوری‌های به کار رفته در آن می‌تواند بهترین تجربه از بازی‌ها را در اختیارتان قرار دهد. وضوح آن FHD 1920×1080 است تا از تمام جزئیات و حرکت‌ها در طول بازی با خبر باشید.

مشخصات:

  • نرخ بروزرسانی 250Hz
  • دارای فناوری HDR Ready
  • زاویه دید گسترده ۱۷۸/۱۷۸ درجه
مانیتورهای خمیده

مزایای مانیتورهای منحنی

مانیتورهای خمیده، حس واقعی‌تری از فضای درون صفحه نمایش را به شما منتقل می‌کنند؛ این یک ویژگی حائز اهمیت برای گیمرهاست. برای مثال بازی‌های شبیه ساز در این مانیتورها به هیچ وجه قابل قیاس با هیچکدام از مانیتورهای دیگر بازار نخواهد بود. گوشه‌های خمیده این محصولات باعث می‌شود زاویه دید انسان گسترده باشد که چشم بتواند تمام محیط صفحه را آنالیز کند.

نکات مهم در خرید مانیتور منحنی

در این بخش مهم‌ترین نکاتی که باید در خرید خود به آن توجه کنید، آورده شده است.

1- اندازه صفحه نمایش

سعی کنید مانیتوری را انتخاب کنید که 24 اینچ و یا بالاتر باشد. مانیتورهای خمیده ۳۲ اینچ و ۳۴ اینچ از محبوب‌ترین اندازه‌ها برای کاربران هستند. هرچه صفحه نمایش بزرگتر باشد، حس پشت صفحه بیشتر و فشار ناشی از مانیتور به چشمانتان کمتر خواهد بود.

2- میزان خمیدگی

به اندازه خمیدگی این دسته از محصولات توجه داشته باشید. اگر به دنبال خمیدگی بیشتر هستید، پسوند R باید عدد کمتری داشته باشد. اندازه خمیدگی مانیتورهای بزرگ‌تر مانند 45 اینچی‌ها، عددی بین 1000R و 800R است. هرچه مانیتور شما کوچک‌تر شود، مقدار R در آن افزایش می‌یابد و این عدد به سمت  1500R‌ و 1800R مایل می‌شود.

3- نوع صفحه نمایش، پنل و نمایشگر

صفحه نمایش اکثر مانیتورهای خمیده از نوع VA است که پاسخ‌دهی قابل قبولی دارند. در تولید پنل‌های این محصولات از نوع IPS کمک گرفته شده تا دقت رنگ بالاتری را به شما عرضه کند. از طرفی از بهترین و جدیدترین نمایشگرها با نام OLED، در ساخت آن‌ها استفاده شده تا کنتراست بسیار بالایی را ارائه دهد.

4- نرخ به روز رسانی (FPS)

درست است که نرخ به روز رسانی در تکنولوژی مانیتورها تا 120 هرتز پایدار است و بالاتر از این عدد معنای خاصی ندارد. اما اگر گیمر حرفه‌ای باشید و اهل بازی‌های شوتر و مسابقه‌ای هم باشید؛ پس هرچه نرخ به روز رسانی بیشتر باشد، بهتر است. هرچه این نرخ بالاتر باشد، تعداد بیشتری فریم در ثانیه به نمایش در می‌آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *