حل مشکل وصل نشدن نینتندو سوئیچ به وای فای
وصل نشدن نینتندو سوئیچ به وای فای مشکلیست که اکثر گیمرها با آن روبرو شده اند. مشکل اتصال این کنسول به وای فای نه تنها جلوی دانلود کردن شما را میگیرد بلکه حالت چند نفره بازی کردن و استفاده از چت صوتی را برای شما محدود میکند. امروز در این مقاله قرار است حل مشکل وصل نشدن نینتندو سوئیچ به وای فای را مرحله به مرحله با هم بررسی کنیم. اگر نینتندو شما هم از همان ابتدا به اینترنت متصل نمیشد یا حین بازی قطع و وصل میشود مراحل زیر را به ترتیب طی کنید. راه حلهای گفته شده در این مقاله برای نینتندو سوئیچ لایت و مدل OLED جوابگو خواهد بود.
با تکاف مگ همراه شوید
راه حل های اتصال نینتندو سوئیچ به وای فای
مراحل زیر را به ترتیب گفته شده انجام دهید تا مشکل وصل نشدن نینتندو سوئیچ شما به وای فای حل شود. اگر هر کدام از راه حلها جوابگو کار شما نبود سراغ راه حل بعدی بروید. اما حتما مراحل را به ترتیب انجام دهید.
1- بررسی Nintendo Switch Online
اولین کاری که باید انجام دهید بررسی Nintendo Switch Online است. قطعی داخلی یا جهانی دسترسی شما به شبکه جهانی اینترنت را محدود خواهد کرد. تنظیمات Airplane Mode کنسول را هم چک کنید که روی این حالت قرار نداشته باشد.
2- تغییر جای مودم
راه حل دومی که باید امتحان کنید تغییر مکان نینتندو سوئیچ است. اگر از سوییچ لایت یا دستگاهی استفاده میکنید که به تلویزیون وصل نیست، جای آن را تغییر دهید. نزدیکتر کردن مودم به کنسول سیگنالهای دریافتی را قویتر و بیشتر خواهد کرد.
3- بررسی وضعیت شبکه
اگر تا الان جواب نگرفته اید کار بعدی که باید انجام دهید بررسی وضعیت شبکه است. ابتدا ببینید سایر دستگاههای منزلتان هم به اینترنت وصل میشوند یا خیر. اگر آنها هم مشکل اتصال به وای فای را داشتند پس برای عیب یابی وضعیت اینترنت و شبکه باید اقداماتی انجام دهید.
4- ری استارت نینتندو سوئیچ
زمان آن رسیده که سراغ راه حلی برویم که بسیاری آن را در مرحله اول انجام میدهند؛ ری استارت کردن کنسول. منظور از ری استارت خاموش کردن کلی نینتندو سوئیچ است نه اینکه آن را حالت Sleep بگذارید. هم میتوانید دستگاه را به صورت کامل خاموش کنید هم اینکه با انتخاب گزینه Power Options کنسول را مجدد راه اندازی فرمایید.
5- ری استارت مودم
یکی از مراحلی که بسیاری با انجام آن به نتیجه میرسند، البته اگر مشکل از سیگنالهای وای فای و مودم باشد، ری استارت کردن مودم است. اگر روتر و مودم شما جدا از هم هستند آنها را حدود یک دقیقه از برق بکشید. مودم را دوباره به برق وصل کنید و پس از حدود ۳۰ ثانیه روتر را روشن کنید. اگر هم که روتر و مودم شما ترکیبی هستند آن را از برق بکشید و یک دقیقه به آن استراحت دهید سپس مجددا آن را به برق وصل کنید. حالا وقتش رسیده که دوباره اتصال را بررسی کنید.
6- برقراری امنیت وایرلس
وایرلس شما حتما باید امنیتش به طور کامل برقرار باشد. اینترنت خانگی خود را با کلید WEP یا WPA رمزنگاری کنید تا اطلاعات به طور کامل در امان باشد. اما فکر نکنید این بدان منظور است که تمام کلیدها یا استانداردها با نینتندو سوئیچ فعلی شما سازگار است. برای پی بردن به این موضوع داخل گوگل و از سایت رسمی نینتندو آخرین آپدیت این استانداردها را دریافت نمایید.
7- استفاده از اتصال سیمی
برای انجام این مرحله نیاز به یک آداپتور LAN دارید چون نینتندو سوئیچ قابلیت اتصال به اینترنت سیمی را ندارد. البته مدل OLED نینتندو سوییچ، با یک داک با پورت LAN سیمی عرضه میشود. اما برای نینتندو سوئیچ لایت به یک استند USB نیاز دارید تا محل اتصال آداپتور را ایجاد کنید. و مدل استاندارد این دستگاه در صورت وجود داک میتوان از اتصال سیمی آن استفاده کرد.
8- تنظیمات فایروال
فایروال در اغلب موارد برای اکثر کنسولها و دسترسیها مشکل زاست. تنظیمات فایروال را بررسی کنید. دستگاه را در یک DMZ قرار دهید تا از مابقی دستگاهها جدا شود تا بتواند فایروال را دور بزند. (تنظیمات DMZ را از سایت رسمی نینتندو بردارید).
9- باز کردن پورت های شبکه
با انتقال پورتها از طریق روتر میتوانید پهنای باند مورد نیاز نینتندو سوئیچ را فراهم کنید. جزئیات فوروارد کردن این پورتها به نینتندو وابسته به سخت افزارهای شماست. اما به صورت کلی با انجام تغییراتی در اعداد مودم یا روتر میتوانید این کار را انجام دهید.
10- مراجعه به پشتیبانی
اگر از هیچکدام از راه حلهای فوق جواب نگرفتید به شخص یا فروشگاهی که از آن نینتندو را خریداری کردید رجوع کنید. ممکن است کنسول شما نیاز به تعمیرات یا موارد دیگری داشته باشد.
نینتندو هم کلی دردسر داره 😅