انواع سبک های گرافیکی بازی سه بعدی (3D)
بازی های دارای طراحی گرافیکهای سه بعدی (3D)، پرطرفدارترین و مهم ترین نوع طراحی هستند که توانایی ایجاد تجربه واقعیت مجازی برای بازیکنان را دارند. این سبک گرافیکی شامل انواع مختلفی از بازی ها میشود که هر یک دارای ویژگیها و خصوصیات منحصر به فردی هستند. از این رو، تنوع و تفاوتهای زیادی در انواع سبک های گرافیکی بازی سه بعدی (3D) وجود دارد که هر یک تجربه متفاوتی را برای بازیکنان ارائه میدهند. همراه تکاف مگ باشید برای آشنایی با انواع بازی های گرافیکی سه بعدی
Realism
گرافیک واقع گرایانه یا Realism یکی از انواع سبک های گرافیکی بازی سه بعدی (3D) محبوب است که هدف آن بازآفرینی جهان واقعی در یک محیط دیجیتال میباشد. این سبک به دنبال ارائه یک تجربه واقعی مانند است و اغلب به کیفیت بالای گرافیکی و جزئیات دقیق توجه دارد. از زوایای دید و نورپردازی تا حرکات و رفتارهای شخصیتها، همه چیز باید به نحوی واقعی باشد تا بازیکنان را به جهان واقعی سوق دهند. این سبک به خصوص در بازیهای اکشن مانند call of duty modern warfare 2 مورد توجه قرار گرفته است.
Unreal
این سبک معمولا در بازیهای فانتزی، علمی تخیلی و استیم پانک استفاده میشود و به دلیل زیبایی و واقعیت بالای گرافیکهای آن، بسیار محبوب است. در بازیهای این سبک، کاراکترها، تجهیزات و محیطها به شکلی زیبا و شگفت انگیز طراحی شدهاند که حتی اگر واقعی نباشند، احساس میکنید که در یک دنیای واقعی قرار دارید. یکی از مثالهای برجسته این سبک، بازی Ori and the Will of the Wisps است.
Cel Shading art
این سبک گرافیکی با استفاده از روشهای خاصی، به بازیها زندگی و جذابیت بیشتری میبخشد. یکی از ویژگیهای آن، تم رنگی آبرنگ مانندی است که به بازیها جلوهای خاص و منحصر به فرد میبخشد. با استفاده از Cel Shading art، میتوان محیطها و کاراکترهایی با طراحی خلاقانه و جذاب ایجاد کرد. برای مثال، بازی معروف Borderlands از این سبک استفاده میکند.
Low poly
همه چیز در این سبک از اشکال هندسی ساخته شده است. low poly نیاز به کار بالایی دارد زیرا هر کارکتر یا شی در آن منحصر به فرد بوده و به صورت جداگانه ایجاد میشود. این هنر بر اشکال، متریال و نور تمرکز دارد و هر آبجکت ممکن است بیش از یک میلیون پولیگان داشته باشد. در هر سبک بازی از اکشن تا معمایی مورد استفاده قرار میگیرد، مانند بازی Morphite .
Cartoony
یکی از انواع سبک های گرافیکی بازی سه بعدی (3D) بوده که به آن “کارتونی” میگویند و شامل گرافیکهایی است که به نوعی از دسته بندی غیر واقعی برخوردار هستند. در این سبک، کاراکترها و صحنهها به صورت کارتونی و انیمه مانند طراحی میشوند و با استفاده از رنگهای جذاب، یک فضای فانتزی را برای بازیکنان ایجاد میکنند. یکی از معروفترین بازیهایی که از این سبک استفاده کرده است، بازی Crash است.
Stylized
این سبک گرافیکی برای ایجاد یک دنیای خیالی و جذاب استفاده میشود که تماشاگران و بازیکنان را به خود جذب میکند. یکی از ویژگیهای بارز گرافیک stylized، ساده سازی اشیاء و شخصیتها است که باعث میشود آنها بیشتر به چشم بیایند و در ذهن بازیکنان ماندگار شوند. همچنین، تمرکز بر رنگها و فرمها در این سبک گرافیکی، برای ایجاد یک جهان منحصر به فرد و زیبا بسیار مؤثر است.
از معروفترین بازیهایی که با این گرافیک ساخته شده است میتوان به بازی Clash of Clans اشاره کرد.
اغراق آمیز
سبک بصری اغراق آمیز در بازیها یک رویکرد هنری است که به منظور افزایش جذابیت و تاثیرگذاری بر تجربه بازیکنان به کار گرفته میشود. این سبک بصری به شدت روی جزئیات و ویژگیهای بزرگ و زیبا تمرکز دارد تا شخصیتها و محیطهای بازی به یک شکل بیش از حد واقع گرایانه به نظر بیایند. از لحاظ گرافیکی، شامل تصاویر رنگارنگ، جزئیات بیشتر، حرکات و افکتهای ویژه و البته مدلهای بزرگ و عضلانی هستند.
Tekken و Batman Arkham City Rocksteady نمونههای شناخته شده از این سبک هستند.
بیشتر بخوانید؛ انواع سبک های گرافیکی بازی دو بعدی (2D)
سبک اغراق امیز سبک خیلی خفنی هست
از سبک Realism خیلی معروف هست
بهترین سبک های بازی همین ها هستند